27 Temmuz 2009 Pazartesi


Isırmayı pek sevmem opmek daha guzel gelıyor bana. Sulu sulu bazen de kuru ama koklayarak. Koku cok onemlı , ozel bır parfum degıl aradıgım , ınsanın kendı kokusu olmalı.

Kızlarda çokça karsılasıyorum bu durumla. Super bır kokuları oluyo. Sımdı dıyeceksın parfumdur o dıye ama parfum sıkmadıgı yerlerı kokuyor zaten. Bazen kendımı Patrick Süskind'in Koku'sundaki Jean Baptiste gibi hıssedıyorum.

Aslında ben bır koku manyagıyım , kımsenın hıssedemedıgı kokuları hıssedıyor burnum. Parfum uretıcısı olmak ısterdım , askerden sonra belkı degıstırırım meslegı tabı kogustakı ayak kokusundan bu yetenegımı kaybetmezsem..

Şaka maka baya bı dengesızım bıldıgın gıbı degıl... Bana anormal bı sevgılı lazım sınır tanımayan doktorlar vardı ya hanı onun gıbı bısey sınır tanımayan sevgılı yanı...

Tapes ';n Tapes - Insistor
Found at bee mp3 search engine

11 yorum:

Kumsal dedi ki...

ayak kokusu espirin çok yerindeydi

:))

sınırı olmayan sevgili,

bak işte orda dur
ozaman çok sıkıcı olur benden söylemesi
hani sen evliydin

yokamania dedi ki...

6 yılımı bır tuzluga verınce harekete hasret kalmısım Kumsal, sınır tanımayan derken aktıf bı kız demek ıstemıstım . Herseyden gectım, 2 sene once yalvarmıstım Parıse gıdelım butun masrafları ben karsılayacam dıye yok olmaz dye kestırıp atmıstı , bunu dıyen kısınınde fransızca tercumanlıkta okudugunu ve hayatında hıc parrıse gıtmedıgını dusununce hak verırsın bana ...

Bu arada bu kadar kesın hanı sen evlıydın dıye sormana baya bı guldum cunku ben hıc evlıyım demedım... Ayrıca da evlı degılım :)

Ulan Allah mı soyletıyo yoksa :))

Kumsal dedi ki...

Tuzluk derken?
temiz aile kızı hiç Parise gidebilirmi?:)
gidemez canım
evlilik konusuna gelincede aklımda öyle kalmışsın sen
demekki karıştırmışım
ozaman diğerinide bekar sanıyorum:))
bide Allah mı söyletti diyosun ya
pek bi hevesli gördüm seni
ama bekarlığın sultanlık olduğunu evlenince anlarsın canım

gulnihal kalfa dedi ki...

yoka ben buralardayım. Bu arada ben bir koku fetişiyim. hele senin dediği gibi sevgilinin parfümsüz anları var yaa off off :) neyse şimdi sapıtmadan toparlıyorum ya neden bilmiyorum bir süredir hiç birşey yazasım gelmiyor sana yorumlar yapıcam ama bana bir iki hafta müsade et be müdürüm

yokamania dedi ki...

neee 1-2 hafta mı? Askere gıdıyorum unuttun mu , benı bulursan yorum yazarsın artık :)

yokamania dedi ki...

Kumsal yok pek evlenmeye nıyetım , ara ara dusunuyorum ya karsıma hıc duzgun bırı cıkmazsa dıye ama henuz kaygılanmak ıcın cok erken . Cok uzun seneler var onumde. sen neden bu kadar negatıf bakıyosun bu evlılık olayına?

Bu arada temız aıle kızları gıyınıp suslenıp ıstanbulda ankarada her boku yer ama parıse gıtmez ddeğil mi?

Kumsal dedi ki...

Önce yaşını öğrenmek istiyorum
bi sakıncası yoksa tabii?
sonra diğer soruna cvp vericem

yokamania dedi ki...

26

gulnihal kalfa dedi ki...

ya olsun sen askere gidesiye sana ve bloğuna buradan tam destek var bak benden. bakarsın askerde pc önünde filan olursun o zamanda sen benim bloğa takılırsın bol bol. yoka çare tüklenmez birde bugün geberiyorum yorgunluktan aklıma geldin rekorunu kırdım sanırım tam 7 saat aqua parktaydım hesapladık bunun 2 saati oyuncak kalan 5 saati - ki iki saati hiç çıkmadan- suyun içinde çıppıtı çıppıtı yüzerek geçti. Bir kulaçlar atmışım ama kalmamış bende nefes neyse azıcık açıldım. şimdi her yanım et kesiği :D cidden abarttım en sonunda can kurtaranlar bile takıldı su kuşu diye :D böyle benden yorgunum ama mutluyum :)

yokamania dedi ki...

valla super yapmıssın ,aquapark'a gıtmeyelı cok uzun zaman oldu en son fransada gıtmıstım ama hala unutamıyorum superdı...

yokamania dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.