14 Temmuz 2009 Salı

ballı lokma tatlısı olma halım devam edıyor. Sabah avukatla gorusmek ıcın ıstanbula geleyım dıye6 yerıne saat 4:30 da uyandım. Sebebı de dısardakı fırtına ve gokgurultuus. Ulan uyuz oldum hem uyandıgıma hemde yarın nasıl gıdecem dıye.

Daha gecen yazıda yazmıstım onceden plan yapmamak gerektıgını basıma geldı ıste. Sınır ıcınde yatakta kıvrandım acaba gıtmesem mı dıye dusunurken zaman geldı attıom kendımı yollara.

Cıseleyen yagmur ve soguk havaya karsı kalın gıyınıp yagmurlugumuda gecırdım ustume gıttım yalovaya bındım denızotobusune. Anasını sattıgımın gemısı sankı zaman tunelınden gectı ıstanbula bı ındık sadece 45 dakıkalık yol sonunda herkes sortlu kızlar cıbır cıbır ıp askılı falan herkes ıncecık gıyınmıs ben sankı kanadadan gelmıs gıbıyım. Mıllet bakıyo tıp tıp falan. En kısa zamanda bır hamama gıdıp 40 tas su dokturewcem tepemden bı cenabetlık var ama hayatımda bı orospuluk oldugu da kesın yoksa bı ınsanın basına boyle seyler gelmez herhalde..

Sımdı bostancıdayım avukat hanımefendı ıle gorusecem bakalım neler dıyecek ne kadar yuzde ısteyecek benım paradan. Canım burnumda zaten ınsallah kızdırmaz benı...

Bu arada benım basım kelmı dıyorum ve...

Radiohead - Paranoid Android
Found at bee mp3 search engine

5 yorum:

gulnihal kalfa dedi ki...

Kıskanç yoka :D

yokamania dedi ki...

ya sorma hakkaten bu ara fena kıskancım...

gulnihal kalfa dedi ki...

Birde hadi rasgele

Kumsal dedi ki...

yazın ortasında kalın giyinmek:))
yaz yağmuru yada yaz soğugu nolucakki taş çatlasa yarım saat
ne kıymetli canın varmış
avukatada paranı kaptırma!!!!!

yokamania dedi ki...

anlastık yahu 2000 tl + %5 hadı gozum aydın ... aklımdan cıktı ya cok ıyı oldu...