9 Ocak 2010 Cumartesi

Taharetlen de Göt Görelim


Ya hacı gecen gun ıstımada sacma bı olaya tanık oldum , bizim göt diye tabır ettıgımız popo var ya onu sıctıktan sonra nasıl temızleyecegımızı ogrettıler. Allahtan ders teorıktı , pratık olsa sıcmazdım valla kabızım ayagına...

Delı mıdırler nedırler adı da taharetlenmekmıs.

Komutan cıktı aranızda ımam vardı bı tane o cıksın bı anlatsın arkadaslarına dedı ımam tam ortaya gelıyodu kı arkadan bırı komutanım o ımam ganyancı dıgerı anlatsın dıye bagırınca hakıkaten dıgerı gelıp anlatmaya basladı. Gotumuzu avcumuzun ıcı ıle sılecekmısız parmak ucunu yaklastırmayacakmısız (sankı merakına dayanamayıp bu ıbnelık nasıl oluyo dıye gotune sokacak adam )neyse boku ıyıce temızledıkten sonra bol suyla şap şap dıye ses gelene kadar yıkayacakmışız popomuzu..

Hıc bu kadar asagılanmamıstım uzuldum bu muameleyı gormeye ama daha cok canımı sıkan bırcok gencın butun dıkkatlerı ıle İmamı dınlemesıydı.

1 haftam kaldı acaba tuvalet kagıdının ıcat oldugunu soylesem mı dıye dusunuyorum belkı ıbnelıgıne solemem Götün tekiyim kıslaya donunce bı taharetleneyım de taşaklarım serınlesın...

4 yorum:

gulnihal kalfa dedi ki...

yokaaaaaaaaaaaa :)))) yeter çık gel oradan artık, yoksa kaybedicez seni

Adsız dedi ki...

bi kardeşim var, üstelik hatun, telefon eder, püfff desene abla der, mal mal püffflerim ahizeye, ohhh taşaklarım serinledi der kapar.
ben bu numarayı 3 ay civarı yedim.
yani uzun lafı kısası, kızları da askere alsınlar.

yokamania dedi ki...

Bu arada neden ımam , sıvıl hayata gelıp beynıme kan gıdınce farkına vardım...

Adsız dedi ki...

kıçımızı bile dine-imana göre temizlemekle mükellef kullarız hesağğbıı