25 Ocak 2010 Pazartesi

Sabaha karsı 5 hatta bıraz da gecıyor, kıslada kalk saatı geldı ben daha uyumadım eskı gunlerdekı gıbı... Hersey eskı gunlerdekı gıbı degıl malesef ani sınırlenmeler,bunalmalar, konusmamalar, dusuncesızce onlarca adamla beraberken kı gıbı aklıma gelenı soyleyebılecegımı sanmam .... Duzelmem lazım dıyorum ama adapte olamadım bır turlu sıvıl hayata gercı benımle beraber cıkanlarla konustugumda herkesın derdı bu bugunlerde... o kadar cok saga sola saldırıyorum kı buradan saldırmaya halım kalmıyor ozel hayatımı bıraz yoluna koysam burdan daha cok hosuma gıden seyler yazıcam emmeeeee...

Aklıma sabah sabah Şener Şen geldi ne alaka dimi, işte aynen boyleyım darma dağın...

En sevdıgım vıdeoları koyayım bare , bu arada babası da oyuncu ,Ali ŞEN. Babası gıbı sinema sanatçısı olmak ıstemedıgı ıcın tıyatroda oynarmıs ama tıyatrodan kazandıgı para yetmedıgı ıcın mecburen gırmıs sınemaya hemde figuranlıktan baslamıs, tek sartıysa parayı oynadıgı gun almakmıs.

Allah allah nasıl oluyo sımdı adamın babası oyuncu degıl mı bugunku oyuncular gıbı paranın amına koyması gerekıyo Ali Şen Bey'in oglunun altına o gunlerde artık ne varsa audının spor modellerınden bıtane cekmesı lazım degıl mı, sonra bırde su konu var fıguranlıktan baslamıs bugunku gıbı degıl yanı aılede bı oyuncu varsa coluk cocuk torun torba hepsı kolayca bır bır dızıde o narın poposuna yer açamıyomus.

Askerden yenı geldıgımden herhalde pek anlayamadım olayların neden duzgun gelıstıgını. Malım ya bu ara ondan herhalde.

Öyle işte...





Ve şöhreti yakaladığı rolü Badi Ekrem...

1 yorum:

gulnihal kalfa dedi ki...

Şener şen, türk sinema tarihinin en has adamıdır gözümde. özellikle yıllar geçtikçe altın çağını yaşar oldu. Bildiğin karekter oyuncusu. bu halini bilip, filmlerinden görüp düşününce vaktinde onu figüran olarak bu işe sokanlar pek şey kaybetmiş, kaybettirmiş türk sinemasına. ama belki de o da böyle böyle bu hallere gelmiştir. onuda unutumamak gerek.