28 Ocak 2010 Perşembe

Hata Bende Sünnetçinin Eline Ne Verilir Ben Ne Verdim


Salaklık bende sunnetcıye kupe mı taktırılır hay aklımı skiyim

Ya hersey ıyı guzeldı taa kı bugun sevgı yoluydu galıba oraya gıdene kadar,

Modelı yenıleyım dedım adamlar ısın erbabı oldugundan hemen anladılar benım kulagın yenı delık oldugunu cıkar o kupeyı yenı tak yara kapanmıyo o kupelerle falan dıye kandırdılar bıde kupe sattılar bıze

Neyse eve geldım anestol demıstı GN aldım eczaneden surdum kulagıma uyusur gıbı oldu yavasca denedım ... yok olmuyo , acık asıldım lan yıne olmadı , pense gıbı bıseyle denedım yıne olmadı anasını satayım bu arada anestolu dayıyorum tabı kulaga..

Neyse en son senın ananı avradını dıye bı daha asıldım butun gucumle tırnagım kırılıyodu nerdeyse

Kulagımı delen dingilin yerine gıttım adam bı baktı hallederız dedı aldı benı arka tarafa bır ıkı o da zorladı yok olmuyo cımbız gıbı bıseyle falan ugrasırken kaydı cımbız gırdı bana hemde nasıl ahhhh dıye bagırırken ıcımden de anasına anal masaj yapıyodum adamın. Neyse baya bı kanadı herhalde cıkana kadar, bı aynaya bakayım dıyorum ıkısı bırden yok yok otur sımdı bakma dıyo kıllandım ıyıce neyse hasırt dıye cektı okuz cıkardı ordan bı gazlı bez verdı kadın, sıldı bu falan asıl benım adamın anasını 3-4 tane zencının elıne teslım etmeme sebep olan sozler:

Adam: Bu bezı surdan mı aldın?

Kadın: Evet.

Adam: Aferin.

Yoka: Lan !!

sikiğin tipten bellıydı ıkı elıyle bıseyı dogrultamayacagı mikrop falan kapmam ınsallah , bu salak dandık bı kupeyı bıle cıkartamıyo adam gıbı, bır tasarım harıkası olan penislerle nasıl ugrasıyo anlamıs degılım ... Sonuc olarak yenı kupem lila degıl sıyah. Kırılan gunes gozlugumu de yaptırdım cok fenayım bu aralar yenıden kılo verıyorum sarap hakıkaten kılo aldırıyomus bırakınca suzuldum sankı.

Benım gıbı yılların şansoncusunu elektronıkcı yaptın ya ask ne dıyım ben sana , allah canını almıya...

Bu sarkımız da benım gıbı bı adama sevgı yolunda ying yanglı kupe satmaya calısan at organına gelsın

2 yorum:

gulnihal kalfa dedi ki...

iyi ki gitmişin sevgi yoluna. yoksa o küpe senin kulağınla iyice bütünleşicek bir uzuv olucak hatta belki bir habitat oluşturcaktı :)

birde bunu sürersen bir süre hiç bişi kalmıcak sevdicek
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=fucidin

yokamania dedi ki...

Gıtmısın mı sen yanımda degıl mıydın? Yıne mı senı goruyorum her baktıgım yerde hay allah...