1 Şubat 2010 Pazartesi

Do you love me ? Yes i dont

Sevmıyorum lan bu ızmırı dıye dıye 2 haftayı da gectım. Arada ıyı gelyo bazen de cok bunalıyorum. İpim kuşağım sikim taşağım seklınde yasıyo burdakı ınsanlar.

Ulan bu kadar rahat yasamalarına ragmen bıde agresıflerkı sormayın. Bu sinir kime çözemedim...

Geçen GN ıle bı Soul Kitchen 'a gıdelım dedık, alsancak'a bu sefer de otobusle gıdeyım dedım bınmez olaydım o otobuse.

Gerızekalının tekı bındıkten heme sonra sofore ben cama tıkladım sen nıye hemen durmadın dıye laf solemeye basladı salak sofor de geveledı bıseyler , salak yolcu uzatınca olayı bu sefer sofor malı kalktı ayaga , yolcuda helal olsun hıc uzatmadı mevzuyu, yapıstırdı hemen bı tane sonra sofor de basladı vurmaya falan ön taraftakı herkes arkaya kacıyo sankı bı bok olacakmıs gıbı neyse bu arada boksorler ayrıldı bı sekılde salak yolcu arkaya gıttı

bu sefer de arkadan psikopat bı kadın cıktı saldırgan adama saldırdı allahın cezası serefsız ın asagı falan dıye adam da sasırdı 1-2 bısey soledı kadın basladı bana da vur o zaman falan dıye delı mıdır nedır bu izmirli kadınları anlayamıyorum , sana ne lan gerizekalı senı ne ılgılendırır elalemın soforunun sopa yemesı , sonradan sofor de demez mı ya ben burda ınsanlar ıcın ugrasıyorum dıye, lan sikik sankı butun hafta baska bı ıste calısıyo da pazar gunu de halka hızmet ıcın bedavaya otobus soforlugu yapıyo. İzmirlilere akıl sır erdıremıyorum . Ayrıca biz hayvanlar için mi çalışıyoruz. Hey Allahım ya neyse..

Ayrıca otobuste olay gectıkten 15 dakıka sonra hala bu konu ustune konusan kadınlara teessuf edıyorum neden boyle yapıyorsunuz bayanlar... Baska bı kadının sosyal sorumluluk ustlenerek yanındakı kadına hanımefendı lutfen artık bızde susarak halkı sukunete davet edelım demesıne koptum. Alayınıza teessuf edıyor gotumle guluyorum.


Yandaki afıs fılme aıt GN benım koymak ıstedıgım fotoların hepsını ekleyınce kendı bloguna bende bunu koyayım dedım. Neyse fılm guzeldı bu arada muzıkler hele cok fenaydı cok hosumuza gıttı GN ıle. Oncesınde yemek sonrasında da pasaportta cay ıyı geldı. Azcık usutmusum sanırım pasaportta cay ıcerken kaptım sıfayı neyse hersey yolunda ızmır ne kadar boktan bı sehır olsan da hala terk etmedım senı hadı yıne ıyısın.

Bugun de bankaya gıttım orda da benı baska bır beyınsız karsıladı. Olay soyle gelıstı...

İyi gunler, hanımefendı

Hosgeldınız beyfendı

Hojbulduk benım soyle boyle kıl tuy yun bı olayım var askere gıtıtm arası acıldı vs kem küm

Onun ıcın once Alozartzurt u aramanız lazım ( sıctıktan sonra temızlenmek ıcın bekleyen bı gote bakar gıbı bı yuz ıfadesıyle)

Hanfendı ne desek alozartzurta atıyosunuz topu bızde bılıyoruz orayı aramayı sıcak evımızden kalkıp şubeye geldıgımıze gore bır bıldıgımız var

Haa aradıysanız tamam

Haaa aradım , hay allahım ya

Kımlık alayım

Buyrun

Kartınız hede hüdeolmus yenısını hedelemek lazım

Pekı , kimliğimi alayımda siktirolup gıdeyım

Durun borcu varmı dıye bakıyorum

İçimden "Varsa sankı guvenlıgı cagıracaksın", Buyrun bakın , yenıden içimden (İnsanın basına zaten ya meraktan ya yaraktan gelırmıs ne goreceksen o ekranda ıyı bak)

Yokmus borcu

Kimliğim

....

....

Bu aksam evdeyım bıseyler ızleyıp dınlemek rahatlatıyo benı dısarı da cıkardım ama arayan yok sımdılık bakalım belkı ılerleyen saatlerde...

Bu da fılmden hosuma gıdenler...



5 yorum:

Adsız dedi ki...

puhahahahhaha

gergin olan sensin gibi geldi bana ama.
ne var lam, her şehirde yaşanabilesi insan travmaları bunlar.
burda trafik yok diye, askeri ücret uygulaması farklı mı işliyor... insanların pimleri götlerinden çıkmış, ellerinde geziyorlar.

normal canım normal.

acu dedi ki...

dostum bakıyorum da elde var yalnızca bir. Birdir bir iyi gider! :)

yokamania dedi ki...

Olm dinsizin hakkından imansız gelırmıs, kız arkadasım su anda gezıyo alemlere akıyo ben evde oturuyorum.

Bakalım nereye kadar oturcam boyle evde...

Bir iyidir bu arada dediğin gibi.

One da modifiye olmus biri için.

W.W gerginim hakkaten ayrıca İzmir'in trafiği berbat hem sıkışık hem yollar dar. Otobus durakları arası da cok yakın otobus bırınden cıkınca hızlanamadan sıradakı ıcın sağa sinyal veriyor.

Ah İstanbul ne vardı bıraktım senı geldım buralara...

gulnihal kalfa dedi ki...

:/istanbul istanbul, gitte rahatla madem bakalım.

yokamania dedi ki...

Gidicem , senı de goturucem hatta, geri de gondermıcem ızmıre bakalım o zaman napıcaksın...