23 Şubat 2010 Salı

Sağol Bedük, Çok Eğlendük !



Bu adam Turkıye'ye fazla valla, gecen cumartesi GN ile Maslak Refresh Venue'deki lansman konserıne gıttık, 1 hafta falan son albumu Go'yu dınledıkten sonra... İnsan gibi eğlenmedik, süperdi hakikaten.

Once ımajdan baslayalım, uzun boylu baya, guzel gıyınıyor (siyah takımında gözüm kaldı), guzel guluyor, seytan tuyu var adamın, kızlar sekılden sekıle gırıyor karsısında ama sarkılarını parmagındakı alyansı mılletın gozune soka soka soyledıgınden esine ne kadar baglı oldugu belli adamın.

Yanı bayanlar dıyecegım o kı hanı kucuk bı macera falan yasamaksa amacınız pek ekmek cıkmaz sıze burdan, Alişan veya İzzet Yıldızhan konserıne gıdın orda belki aradığınızı bulabilirsiniz. Saz ekibi falan da var ya kalabalık ortam gonlunuze gore bırı cıkar mutlaka.

Amacınız guzel muzık dınlemek, eğlenmekse doğru yerdesınız. Dediğim gibi fazla bu adam buralara, zaten cok durmaz bı cıktı mı memleketten bı daha durdurulamaz.

Konser iki parcaydı ilk bolumde yenı albumun parcaları ile , ikinci bolumde ise eski sarkıları ile costurdu. Benım yeni albumden en çok hosuma gıden şu oldu...





Arkasında çalanlar da super, kaliteli muzısyenlerle calısıyor. Yukarıda fotoğraftaki de Selim Siyami Sümer. GN ile Bedukten sonra en çok beğendiğimiz adamdı sahnede. Adam super karızma, konser oncesı kulise gırdıgımızde de konusmasıyla falan dıkkatımı cekmişti.

Haaa bır de o var , GN sayesınde konsere davetli olarak gittik, o da yetmezmiş gibi bır de kulise Bedükün yanına gırdık. Superdı valla bır de bırer Vodka'sını ıctık oooohhh mis. Buradan bır daha tesekkur edıyorum kendısıne ve eşine...

Ailesine bağlı bı adam, bu da oğlu Kerem için yazdığı şarkı. Konserde de bunu soylerken dev ekranda oglunun ultrason goruntulerı vardı. Etrafta böyle adamlardan az kaldı...



Neyse sırada Ankara konseri var, biletler burada..

Öpüyorum hepinizi en mis kokan yerlerinizden...

Bu şarkı da memleketimin tüm kaşarlarına gelsin. Piyasada sayenızde nakıt donuyo valla, zavallı adamlar haftada 2-3 kere sevisebilmek, selülitli bacaklarınızı gorebilmek koca kıcınıza dokunabılmek ıcın yediriyolar ıcırıyolar sizi bogaza karsı, cebınıze koyuyolar deste deste parayı alısverıse gonderıyolar. Neyse konu dagılmasın sevgili kasarlar sızınle daha sonra ozel bı yazıda ılgılenıcem.



Go Bedük Go , bu yolun sonu guzel...

1 yorum:

asuahua dedi ki...

cık cık cık cık..biz, askerdeyken sen, böyle yapıyor muyduk hiç :)
gidemedik bi türlü biz..ilk fırsatta diyoruz ama maalesef ben oralardayken ne bir konser ne bir etkinlik oluyor..çok sinir bozucu o yüzden de "aman ne iyi etmişsiniz, benim yerime de eğlenseydiniz, aman da aman" gibi yorumlar ve hoş şeyler yazmak istemedim, içimden gelmedi..postunu fesatlık, kıskançlık gibi gayri medeni hisler içinde okurken bir yandan da sana yorum yazarken nasıl saydıracağımı düşünüyordum..şaka şaka..tabi sadece saydırma kısmı..bedük'ü seviyoruz, başarılarının devamını diliyoruz..daha ne diyim ha, söyle ne diyim..off..