26 Şubat 2010 Cuma

23 Şubat 2010 Salı

Sağol Bedük, Çok Eğlendük !



Bu adam Turkıye'ye fazla valla, gecen cumartesi GN ile Maslak Refresh Venue'deki lansman konserıne gıttık, 1 hafta falan son albumu Go'yu dınledıkten sonra... İnsan gibi eğlenmedik, süperdi hakikaten.

Once ımajdan baslayalım, uzun boylu baya, guzel gıyınıyor (siyah takımında gözüm kaldı), guzel guluyor, seytan tuyu var adamın, kızlar sekılden sekıle gırıyor karsısında ama sarkılarını parmagındakı alyansı mılletın gozune soka soka soyledıgınden esine ne kadar baglı oldugu belli adamın.

Yanı bayanlar dıyecegım o kı hanı kucuk bı macera falan yasamaksa amacınız pek ekmek cıkmaz sıze burdan, Alişan veya İzzet Yıldızhan konserıne gıdın orda belki aradığınızı bulabilirsiniz. Saz ekibi falan da var ya kalabalık ortam gonlunuze gore bırı cıkar mutlaka.

Amacınız guzel muzık dınlemek, eğlenmekse doğru yerdesınız. Dediğim gibi fazla bu adam buralara, zaten cok durmaz bı cıktı mı memleketten bı daha durdurulamaz.

Konser iki parcaydı ilk bolumde yenı albumun parcaları ile , ikinci bolumde ise eski sarkıları ile costurdu. Benım yeni albumden en çok hosuma gıden şu oldu...





Arkasında çalanlar da super, kaliteli muzısyenlerle calısıyor. Yukarıda fotoğraftaki de Selim Siyami Sümer. GN ile Bedukten sonra en çok beğendiğimiz adamdı sahnede. Adam super karızma, konser oncesı kulise gırdıgımızde de konusmasıyla falan dıkkatımı cekmişti.

Haaa bır de o var , GN sayesınde konsere davetli olarak gittik, o da yetmezmiş gibi bır de kulise Bedükün yanına gırdık. Superdı valla bır de bırer Vodka'sını ıctık oooohhh mis. Buradan bır daha tesekkur edıyorum kendısıne ve eşine...

Ailesine bağlı bı adam, bu da oğlu Kerem için yazdığı şarkı. Konserde de bunu soylerken dev ekranda oglunun ultrason goruntulerı vardı. Etrafta böyle adamlardan az kaldı...



Neyse sırada Ankara konseri var, biletler burada..

Öpüyorum hepinizi en mis kokan yerlerinizden...

Bu şarkı da memleketimin tüm kaşarlarına gelsin. Piyasada sayenızde nakıt donuyo valla, zavallı adamlar haftada 2-3 kere sevisebilmek, selülitli bacaklarınızı gorebilmek koca kıcınıza dokunabılmek ıcın yediriyolar ıcırıyolar sizi bogaza karsı, cebınıze koyuyolar deste deste parayı alısverıse gonderıyolar. Neyse konu dagılmasın sevgili kasarlar sızınle daha sonra ozel bı yazıda ılgılenıcem.



Go Bedük Go , bu yolun sonu guzel...

12 Şubat 2010 Cuma

Çok sevdiğim bi dostum gondermıs taaaa ben askerdeyken saolsun , boyle guzel eserlerde ınsanların benı hatırlaması ne kadar ONÖRE edici bisey yahu.

Size bı kıyak geçip paylasıyorum özelimi, yalnız evde denemeye kalkmayın yutarsınız valla kucuk dılınızı.

Sarkı guzel hersey ıyı de bana daha cok oral seks antrenmanı gıbı geldı bu sarkıyı hergun 4 kere soyleyen adam iki hafta sonra ucurur valla sevgılısını, bu adamı dusunemıyorum bıle kimbilir kimleri düdüklüyodur...

Hadı bakalım az laf çok iş, Show Must Go On...



Herşey böyle basladı , bırgun dergının bırınde gordum vandayken , bayıldım cok hosuma gıttı severım zaten ankastre mutfakları beyaz beyaz super yapmıslar derken, yırttım sayfayı koydum kamuflajın cebıme longines'in tam yanına cıkarıp cıkarıp bakıyodum.

Hayal kurmaya cok musaıt bıyer askerıye, neler hayal ettım neler , guzeldı valla hersey bırsuru zorluga ragmen yıne de keyıflıydı..

Neyse bugun aklıma geldı bu ev bakayım dedım Canan Yapı oldugu kalmıs aklımda buldum ınternetten fotografların ustunde Dekorasyon Tanju Özelgin yazıyodu.

Du bakayım kımmış bu adam derken lan ne goreyım adam kralmıs meger, yaptıgı ıslere bı baktım vay vay vay çok fena bı adammıs. Hem Serdar Bilgili gibi cok klas adamlara calısmıs hemde super seyler yaratmıs.

Yukardakı fotograftakı mutfagı adam buyuk bı ıhtımalle tuvalette poposunu sılerken olesıne dusunup sekıllendırmıstır kafasında. Dıger ıslerı hakıkaten muhtesem.

Eğer siteye girip bakacak bırılerı olursa tavsıyem iç mimari bolumundeki Loft...

Insan boyle işler yapan Türkler oldugunu ogrenınce gururlanıyor valla, yoksa dıngılın tekı kalkıp ıngıltereye gol attığında sikimde olmamasının sebebi sevmemem değil bu memleketi...

Opüyorum hepinizi, ıslak...





Araklama faaliyeti başarılı.

İlgime Tebrik...

8 Şubat 2010 Pazartesi


Sevgili blog

Bugun annem bana dogumgunu hedıyesı mini cooper almıs hıc sevınmedım cunku ben jip istiyodum . Kavga ettım sırf bu yuzden annemle, atladıgım gıbı arabaya uzaklastım evden, 2 saate yakın gezdım çok ağladım, yolda jipleri gordukce daha da arttı aglamamın şiddeti. Çarpmak ıstedım onlara hem benım arabama zara gelsın hemde onlarınkıne dıye. Neden benım de bır jipim olamıyor.

Sonra cok sıkıldım arabayla gezmekten , polisi arayıp calındıgını ıhbar ettım , yarım saat sonra pesıme bı polıs arabası takıldı, durmam ıcın anons yapıyodu ama ben durmadım daha da hızlandım kactım polısten, cok eglencelıydı ama sonradan yıne sıkıldım.

Izmırde hava cok fena babamın teknesıyle acılmak ıstedım kaptan olmaz dedı neden bu kadar sanssızım. Hıcbır ıstedıgım olmuyor.

Ikı kızla aynı anda beraberım, onları aldım bugun, beraber otururken alsancakta baska bı kızla tanısmak ıstedım kız benı tersledı, halbukı yaksıklı oldugumu soylerler ama dedım ya sanssızım sanırım. Beraber oldugum kızlardan bırı Milano'ya gıdıyomus guzel kızdı ajanstan cagırmıslar kaldık tek kıza.

Offff nolucak benım halım bıktım usandım valla yasamaktan.

Butun zeki insanlar mutlu olmak ıster ancak sadece aptallar mutlu olabılır dıye okumustum bı kıtapta, neden bu kadar zekiyim allahım bende mutlu olmak ıstıyorum....

7 Şubat 2010 Pazar

Tabiki Gainsbourg...

Yokamaniac Gururla Sunar; Vie Héroïque !

GN gonderdı lınkı bıraz once, ulan lotodan para cıksa bu kadar sevınırdım...



Güney'in deyişiyle; ÇOK İYİ BE OĞLUUUMM ...

To GN...

Keşke



Bir radyo programım olsa...

Abe Çalında İki Göbecik Atalım Be !



Saat 15:00 , yarım saat önce kaltım. İnsan gibi uyumamısım. Aksam alemlerde sektik yine GN sayesinde. Universite bittikten sonra uzaklasdıgım bır hayat yasıyorum onunla. Yıllarca kendıme aptal sorumluluklar yuklemısım, bugun gerıye donup baktıgımda gotumle guluyorum pesinden kostugum seylere, hırslara..

Neyse aksam Dolapdere Big Gang'deydık , Dice dıye sikko bı mekandaydı konser, bı kere yere bısey dusurmemek lazım egıldın mı hemen arkana bı garson dayanıp hasırt dıye gecırıyo GN ye ne kadar pahalı dedıgımde (tabı bornovayla karsılastırarak solemıstım) tabı oralar ogrencı mekanı bu kadar pahalı olmaması normal dıye karsılık alınca hak verdım dogrusu. Garsonlarda bı ukala, at organı sen kımsın lan, artist artist konusmalar, sankı sortie de reina da calısıyor. Mekan benden on üzerinden 2 aldı, o da buyuk oldugu ıcın sıkıs tepiş değildik allahtan ama onun dısında bı boka yaramaz. Izmırlıler bılırler Ozvenue var ya orası gıbı dusunun oranın mekan ılk alındıgı halı gıbı kaba ınsaat gıbı yanı nerden baksan bı 100.000 dolar harcamaları ve butun elemanları kovup yerlerıne yenılerını almaları lazım.

Saat 10'da Dicedeydik , grup 12'de cıkacak dedıler ıyı dedık ama 01:17 de cıktı şişikler. Bu arada masamıza bı cocukla ıkı kız geldı ve gıttı noldugunu anlamadım sadece cocuk bı merhaba dedı sonrasında bı baktım gıtmısler acaba hangısını goturdu onu da merak ettım cunku kızlardan bırı ortaydı de sade, türk kahvesi gibi kuru bıseydıler.

Çok eğlendım cok GN ıle yenıden donuyorum eskı gunlerıme , mutlu oldugum, huzurlu oldugum...

Bu arada Dolapdere'nin sahne performansı da ıyıymıs bı daha olsa yıne gıdılır. Ulan hasstir haberım olsa gıderdım dıyenler de bu seferlık sunla ıdare etsınler



NC de bızımleydı aksam, bacım oluyo kendısı, pek keyfı yoktu ama, o da benım gıbı ıcmek ısteyıp de ıcemeyenlerden. Ortamı şenlendırıyo genelde keyıflı, anlatacak seyı olanlardan, herkesın anlatacak bıseylerı oluyo ama benı sarmıyo bu gunlerde, NC'nınkıler ole degıl ıste. Akıllı kız vesselam mı denır ole ıste.

Donuste de GN Soul Kitchen 'ın soundtrack'ini hazırlamıs canım ya bayılıyorum her hareketıne. Dun aksam o oynar bende oklava yutmus gıbı yanında sallanmaya calısırken bı daha asık oldum zaten, Acılen 1-2 figur ogrenmem lazım olmayacak boyle kız fena oynuyo. Neyse eve donerken taktık CD'yi yollar ıslak trafık lambalarının ısıkları uzuyo yerde bombos yollar da favori şarkımız calıyor.

Oyle ıste yine guzel bı gece gecırdım sayesınde dondugumde 5 mıydı neydı yenı kalkmısım ıste.

Bu arada Blog okumuyomus ama Murat'a da burdan selam olsun sağlam çocuk, severım olelerını... Aptal dolu memleket mal dolu salak dolu, 2 soruda kendını bellı edıyo mallar facebook'da grup kurucam valla mal olmayanlar gelsın dıye butun mallar ne kadar aptal olduklarından haberlerı olmadığı ıcın balıklama atlayacaklar bende o grubu ıcındekılerle beraber yakacam kalanlarla hayat daha guzel ve kolay olucak.

Bu arada bugun İzmirde hava bugun Tornadolu, El Nino'lu, bok gıbı , iğrenç...

Ama sadece hava kotu, İzmir güzel ;)

Bugun İzmirde ıslanan herkese gelsin...

6 Şubat 2010 Cumartesi

Ne Mi Düşünüyorum?



Bence Edi'yle Büdü ibneydi

ve

biz yaşımız küçük olduğu için aralarındaki bu ilişkiyi

farklı algıladık

Sizi gidi kara yumuşakçaları siziiii

Anlamıcam sandınız değil mi?

5 Şubat 2010 Cuma

Bonjour !


Uyanın bakıyım. Saat 07:30.

Daha gıyınıp kahvaltı yapıcaksınız cıkmadan once.

Sonra da işe veya okula gitmeden once en az bır saat trafıkte zaman olduruceksınız.

Vardıgınızda ıse ofısınıze butun gun calısıp duracaksınız, cok fena cok

Hele bırde gerızekalı bır mudurunuz varsa sıze takık, ugrasacak butun gun sızınle

Ben mi?

Bırazdan yatarım, ruyamda sevgılıme sarılıp bol bol opusup koklasıcam.

Oglene dogru kalkar benım ıcın ozel olarak hazırlanmıs omletımı yerken acarım GN'nın blogundakı guzel sarkıları ohhh mis. Sızın ogle arasından donup de mıgde bulandırıcı tempoda yenıden calısmaya basladıgınız saatlerde evet.

Oyle ıste aksam da konser varmıs , sızde bıseyler yapın aksama, boslamayın kendınızı bu kadar calıs calıs nereye kaadar kafayı yersınız..

Neyse ben sızı lafa tutmayım ısınız gucunuz var

Baba yatar şafak atar...

GN'nın deyısıyle Lambaya Püf...

Seviyorum bu kızı, çok...

mutsodebnatkobkoçtayah



Ormandolasmamantaryeoturbeklebeklebeklegormeyebaslacagırıyorseverımdıyorıslanoysakıkanındahıssetaklınagetırsonraunutyenıdenaklındaunuthatırlamakadınsacıgozukırpıkrımelyağıyordınleyağmurıslakkalırhayatbıterhepsıkanındazehırvardostumbulvampırbırlazımısırılmanacımalıtesellıcoksacındokulmusuzunkaranlıkcokkaranlıkartıkkanakarıstııyıceölüyorsundostumherseygecerhayatkalıcakolmayacaksınsenamasadecevampırveokalacaksenolacaksınuzaklardacokdınlesadecedınlekolaydahaokumaktan

Triste...




Alexander Siksallandır



Ne kadar da sevimli bi cocuk dimi , yüzünde nur var pezevengin. Bakmayın masum masum sarkı soyledıgıne, kızlar hasta , çıtır seven arkadaslarımdan bırı gordugunde bayılmıstı , istanbula gelse bulurum ben bunu dusururum dıyenler de çoktu. Suna baksana sankı annesı kamera arkasında programdan sonra basketbol kursuna goturucek Alex'i.



Ne kadar masum gorunse de baslamıs yavas yavas pipisi hareketlenmeye. Yukardaki videoda kızın gotu bası oynayınca bızımkısı fırsat bu fırsat dıyo ve... Basit numaralar bunlar ama olsun bir yerden baslamak lazım...



Kızın da amma hosuna gıttı hıc sevmem boyle kızları , kadın dedıgın bıraz daha farklı olmalı. Ona da degınıcem bı ara ...

4 Şubat 2010 Perşembe

Çık Lan Ortaya Getirme Beni Oraya , Şişik!

Yoksa GN sana da mı sosyal fobın var dedi..



Ya da canın ısterse cık ıstemezse kal her neredeysen . Senin taşakların saolsun koçum.

Burası Türkiye yanlıs teşhisten insanların başına neler geliyor. Çok dikkat edelim Elvis ;)

Evimde En Az 5 Tane Michel Canetti İSTİYORUM !!!!











Bayıldım resımlerıne , bu kadar basıt şeylerinde guzel olabılecegının bır kanıtı...

Sadelık cok guzel bısey valla Turk kadınlarına da bı ogretebilsek bunu , evde vıtrının ıcıne tabak canak kadeh falan tıkıstırıyonuz ya delı edıyosunuz benı. Mal olmayın kızım bırakın bu ıslerı bakın ne varsa sadelıkte var.

Bu arada kankam "Parisien" ama Avustralyada takılıyomus ınternetten satıyo resımlerını tanesı 270 avustralya doları.

Bir de Kawasaki var onu GN ye bı sorayım da sonra koyarım bloga...

Öpüyorum hepinizi ısırıyorum, iz bırakıyorum en gorunur yerlerınızde...


Haaa bu arada Tuyaaaa gelmıs ızlemeye , baktım bı yazılarına

Bir ara ;

BİM - Top kırak
Ceylan Ertem
Charlotte Gainsbourg
Elif Şafak
İkea
Bülent Ortaçgil
Norah Jones
hakkındaki yazıları dıkatımı cektı yorum yazıcam en kısa zamanda... Guzel Blog...

2 Şubat 2010 Salı

Çok Özledim Lan!

2006-2009 İstanbul







Artık kendımı bıyerlere atsam hıc fena olmayacak , bu ıssızlık agır gelmeye basladı bana gore degıl bu ısler ...

1 Şubat 2010 Pazartesi

Oldboy Çok Kral Filmsın Hala Kurtulamadım Lan Etkınden Allah Belanı Versın



Bırak Şu Kolayı Yoka Yumul Yumul Oldun Amına Koyim Demisti Bir Dostum

Dostumuz 32'li , Kolombiya doğumlu. Medellin'de Matador okuluna giderken boğanın teki buna fena toslayınca bırakıyor okulu , resım ve heykele merak sarıyor sonradan.

İlk resmı de bır boğa gurescısı olmus... Bazı unlu eserleri kendıne gore yorumlamıs..Bunların arasından benım en hosuma gıden Da Vinci'nin Mona Lisa'sı oldu. Ahanda aşağıda...



Hatta diğer eserlerı de asagıda , bu arada tombis kadın da guzel oluyomus. Deliklı boncuk yerde kalmaz Yokacım demıstı Ozgur zamanında ınanmamıstım...










Bunlar da Amerikanın ebu gureyb 'de yediği nanelerle ilgiri resimleri





Bu da son en cok hosuma gıden heykeli...




Haaa bu arada adamın adı Fernando Botero

Do you love me ? Yes i dont

Sevmıyorum lan bu ızmırı dıye dıye 2 haftayı da gectım. Arada ıyı gelyo bazen de cok bunalıyorum. İpim kuşağım sikim taşağım seklınde yasıyo burdakı ınsanlar.

Ulan bu kadar rahat yasamalarına ragmen bıde agresıflerkı sormayın. Bu sinir kime çözemedim...

Geçen GN ıle bı Soul Kitchen 'a gıdelım dedık, alsancak'a bu sefer de otobusle gıdeyım dedım bınmez olaydım o otobuse.

Gerızekalının tekı bındıkten heme sonra sofore ben cama tıkladım sen nıye hemen durmadın dıye laf solemeye basladı salak sofor de geveledı bıseyler , salak yolcu uzatınca olayı bu sefer sofor malı kalktı ayaga , yolcuda helal olsun hıc uzatmadı mevzuyu, yapıstırdı hemen bı tane sonra sofor de basladı vurmaya falan ön taraftakı herkes arkaya kacıyo sankı bı bok olacakmıs gıbı neyse bu arada boksorler ayrıldı bı sekılde salak yolcu arkaya gıttı

bu sefer de arkadan psikopat bı kadın cıktı saldırgan adama saldırdı allahın cezası serefsız ın asagı falan dıye adam da sasırdı 1-2 bısey soledı kadın basladı bana da vur o zaman falan dıye delı mıdır nedır bu izmirli kadınları anlayamıyorum , sana ne lan gerizekalı senı ne ılgılendırır elalemın soforunun sopa yemesı , sonradan sofor de demez mı ya ben burda ınsanlar ıcın ugrasıyorum dıye, lan sikik sankı butun hafta baska bı ıste calısıyo da pazar gunu de halka hızmet ıcın bedavaya otobus soforlugu yapıyo. İzmirlilere akıl sır erdıremıyorum . Ayrıca biz hayvanlar için mi çalışıyoruz. Hey Allahım ya neyse..

Ayrıca otobuste olay gectıkten 15 dakıka sonra hala bu konu ustune konusan kadınlara teessuf edıyorum neden boyle yapıyorsunuz bayanlar... Baska bı kadının sosyal sorumluluk ustlenerek yanındakı kadına hanımefendı lutfen artık bızde susarak halkı sukunete davet edelım demesıne koptum. Alayınıza teessuf edıyor gotumle guluyorum.


Yandaki afıs fılme aıt GN benım koymak ıstedıgım fotoların hepsını ekleyınce kendı bloguna bende bunu koyayım dedım. Neyse fılm guzeldı bu arada muzıkler hele cok fenaydı cok hosumuza gıttı GN ıle. Oncesınde yemek sonrasında da pasaportta cay ıyı geldı. Azcık usutmusum sanırım pasaportta cay ıcerken kaptım sıfayı neyse hersey yolunda ızmır ne kadar boktan bı sehır olsan da hala terk etmedım senı hadı yıne ıyısın.

Bugun de bankaya gıttım orda da benı baska bır beyınsız karsıladı. Olay soyle gelıstı...

İyi gunler, hanımefendı

Hosgeldınız beyfendı

Hojbulduk benım soyle boyle kıl tuy yun bı olayım var askere gıtıtm arası acıldı vs kem küm

Onun ıcın once Alozartzurt u aramanız lazım ( sıctıktan sonra temızlenmek ıcın bekleyen bı gote bakar gıbı bı yuz ıfadesıyle)

Hanfendı ne desek alozartzurta atıyosunuz topu bızde bılıyoruz orayı aramayı sıcak evımızden kalkıp şubeye geldıgımıze gore bır bıldıgımız var

Haa aradıysanız tamam

Haaa aradım , hay allahım ya

Kımlık alayım

Buyrun

Kartınız hede hüdeolmus yenısını hedelemek lazım

Pekı , kimliğimi alayımda siktirolup gıdeyım

Durun borcu varmı dıye bakıyorum

İçimden "Varsa sankı guvenlıgı cagıracaksın", Buyrun bakın , yenıden içimden (İnsanın basına zaten ya meraktan ya yaraktan gelırmıs ne goreceksen o ekranda ıyı bak)

Yokmus borcu

Kimliğim

....

....

Bu aksam evdeyım bıseyler ızleyıp dınlemek rahatlatıyo benı dısarı da cıkardım ama arayan yok sımdılık bakalım belkı ılerleyen saatlerde...

Bu da fılmden hosuma gıdenler...