7 Mart 2010 Pazar

Yengen (Bol Kaşarlı)


İçindekiler:

- 2 dilim tost ekmeği
- 2 dilim domates
- 1 adet yeşil biber dört parçaya bölünmüş
- 1 tutam mısır
- 4 adet zeytin çekirdeği çıkarılmış
- Kaşar peyniri
- Sucuk salam sosis (isteğe bağlı)

Hazırlanışı:

Önce kaşar peyniri sonra sırayla domates dilimlerini zeytinleri biberi isteğe bağlı sucuk salam ve sosis ile son olarak mısırı tost ekmeğinin üzerine koyun.
Başka bir tost ekmeği ile üstünü kapatıp üzerine çok az margarin sürün. Isıtılmış tost makinesine koyun.
Üzerleri kızarıp kaşarlar eriyince makineden alın çay ile birlikte kimse görmeden yiyin.

2 yorum:

meltem dedi ki...

ahahahahaa buna çok güldüm:)
bu arada ben neler kaçırmışım yaf uzun zaman yoktum askerlik bitmiş!!
gözün aydın hayata döndün mü? her şey yolunda mı?

yokamania dedi ki...

Dondum donmesıne de ıstedıgım gıbı hızlı baslayamadım hayata, gonul ıslerım muhtesem gıderken profesyonel hayat dipte malesef, ama sonuna kadar boyle gıdecek degıl ya bı sekılde sansım donucek.


İnşallah...