2 Mart 2010 Salı

Yarım Elmanın Yerını Tria Aldı Malesef...



Gunumuzdeki iliskilerde diyaloglar farklı olsada sonuc hep aynı malesef. Erkekler uçkuruna sahıp cıkamama sorunsalıyla mucadele ederken bu arada bu sorunsal lafına da uyuz oluyorum. Sorun desene neden sorunsal dıyosun neyse devam edeyım, kadınlar da bunu cooook guzel kullanmakta.

Erkek her boku yer, sıçrar sıçrar en sonunda yakayı ele verır kadın da once bı bagırır cagırır 2-3 gun telefonlara cıkmaz sonra...

Adam calısmalara baslar, kadına o sehırdekı en ozel kadın oldugunu hısettırmeye baslar, askından perısandır aynı zamanda, baya dağılmıs durumdadır.

Neyse ki pahalı esyalar satan dükkanlardan etrafta yüzlerce vardır ve adam 2. kadın ıcın harcadıgı paranın yarısı ıle (cunku ona da bırsuru hedıyeler almıstır ve dısarda yemeler ıcmeler kalıtelı saraplar vs ebesının amı gıb para tutmustur)
beraber oldugu kadına guzel bı hedıye alır.

Makbulu pırlantadır, kadın kendısını bu kadar cok seven adamın kollarına bırakır kendını ama ıcınden de " oh tria almıs gırsın sana bu tria sen benı aldatırsın ha elin orospularıyla. Onlara yedırecegıne bana yedır paraları ıyı olmus " diye gecirir.

Hayat böyle işte . Ozellıkle biz turk erkeklerının beyaz slip donlarımızın (onunde kanguru gıbı cebının olması makbuldur)ısemek ve sıcmak harıcındeki hareketinin bedeli bıraz agır gıbı gorunse de budur sevgili dostlarım.

Kötü kadına ne mı oldu, hiç üzülmeyin çoktaaaan baskasının kollarında yerını aldı...

Aşağıdaki sarkı da kadının beraber oldugu yenı adama gelsın, dikkat et dostum tehlikelı sulardasın !

Hiç yorum yok: