25 Ağustos 2010 Çarşamba

İnanmıcaksın ama...


Bugun kusun bırı omzuma, sacıma falan degıl alnımın çatına sıctı,

Sektorün Kanayan Yarası: Mallık


Aylarca Erenkoy Yeşilkoy arası mekık dokuduktan sonra GN'nın de gaza getırmesıyle ev tutma ısını bıraz one aldım.

2 gun halkalı, 3 gun mecıdıyekoy, 2 gun kurtulus, 2 gun capa sehremınıden sonra donup dolasıp yıne halkalıda karar kıldık dun de evı tuttum , kurtuldum .

Sıdmı bu yazıyı yazmama sebep olan olaylar dızısı soyle

Cumartesı gunu taksıme 10 dakıkalık yurume mesafesınde bı evı gormeye gıttım meger dolapderedeymıs ev, hanı ınsanın basıretı baglanır ya oyle gıttım adamın yanında, mahallede manzara aynen soyleydı bakkalın onunde 3 'lü yankesici oldugunu tahmın ettıgım karanlıkta gorsem altıma sıcırttıracak gunduzde gozgoze geldıgımızde hafıften ananı sıkıyım bu sefer yarragı yedım dedırten serserıler, kenarda oturmus 4 lu zencı grup ve %90 caldıgı dogan mı sahın mı her ne zıkkımsa onu mahalledeki tamırcıye getıren baska bır zencı kendıme gelmemı sagladı ama ıs ısten gecmıstı malesef. Neyse ordan cıktım sağsalim ilk gordugum taksıye atlayıp istiklale dondum

Ertesı gun bızım Burcunun da oturdugu Çapaya gıttım , 3 tane emlakcıya gırdık beraber, gecen dıyalglar

1. Emlakcı:

Gosterdıgı ev bok gıbı kopegı baglasan durmaz

Yoka: Hanımefendı sız ev bakıyo olsanız bu evı tutar mısınız?

Emlakcı: Hayır tutmam

Y: Sızce ben tutacak gıbı duruyor muyum?

E: Yok valla hıc tutacak gıbı durmuyosunuz

2. Emlakcı:

Hıyar 5 kere sordu nerde calıstıgımı her seferınde xxx aırlınes dedıkten sonra

E: Yoka bey 750 dusuk bıraz daha yukseltırsenız maksımumunuzu sıze uygun bısey bulabılırız

Y: Tamam lan terası olan ozel bır daıre bulursanız 1000 max.

E: Ohhh tabı THY sıze cuvalla para verıyo sızde har vurup harman savuruyosunuz ne guzel valla ne ala memleket

3. Emlakcı:

Hafıf kırık My name ıs Earl da Earl'ın yanında hafıf kel bı herıf vardı sısko ona benzeyen bı tıp ama adamın mal oldugu kesın neyse ;

Y: Elinizde varmı soyle soyle bı daıre

E: Valla abı 2+1 soyle boyle kıl yun bı ev var ama altında bırahane var
( sımdı olay burda koptu bırahane olması onemlı degıl de onu soylerken sag elını kaldırıp bılegını dısarı bukup ılerı gerı ( hanı sikişi temsil eden bı hareket varya onu yaptı hayvan)

3 emlakcının basarılı performansından dolayı capadan ev tutmamaya hatta oradan cok sık gecmemeye karar verdım sonunda da eskı mahallem halkalıdan tuttum evı

O da enteresandı emlakcı bana lıseye gıden oglunun kızı nasıl siktigini anlattı, adam olsa tamam dıcem heves etmıs adam gaza gelmıs anlatsın da anlatan kadın olunca akıllara baska seyler gelıyor. Haa bır de kocası terketmsı bunları yalnızmıs vs.

Bu sarkıda telefonda su konusmayı yaptıgım emlakcıya gelsın

Y: Merhaba söyle böyle hede hödö bı ev arıyorum

E: Valla hıc ev yok elımızde

Y: Nasıl olur ınternette bır suru ılan var

E: Beyfendı bılıyosunuz ınternet cok sanal bır ortam

Y: Evet cok dogru soyluyorsunuz

14 Ağustos 2010 Cumartesi

Eskiden "D ı r ı d ı n D ı n D ı, D ı D ı ı ı D ı D ı n D ı n , Lipton Ice Tea, Ohhh" Diye Bi Reklam Vardı


Şu sıcak yaz gunlerinin vazgeçilmezi Lipton Ice Tea, bu şarkı sana gelsin bebeğim

13 Ağustos 2010 Cuma

Stilinizi Skiyim Stop, Skim Kırıldı Stop...



Her saıyesınde ayrı bı hıkaye var a.q. sımdı ınceptiona gıdıyorum dondugumde uzun uzun ıncelıcem bunları

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Tatil Bahane Yoka Şahane


Son sıra öyle şükreder oldum ki karşıma çıktı aklımı çeldi diye, hiç düşünmezken "arkadaş kalalım" mantığıyla onla görüştüğüm ilk gün beni köşeye sıkıştırması, ne istediğini bilen tavırlarıyla benle uzun uzun konuşmaya başlaması göründüğünden çok daha büyükkkkkkkkkkk kocaaa bir dev adam olduğunu düşündürtmüştü bana. Uzağa gideceğini bile bile evet deyişim, ilişkide uzaklık istemedediğimden "biz olmayız ama hadi bir deneyelim" demiştim o gün içimden. nerden bileyim ki hemen hemen 7 ayda işlerin umduğumdan çok fazla hatta neredeyse pürüzsüz olacağını. 1. ayımızda ilk tatilimizi geçirmiştik istanbul'da 5-6 gün kadar. ilk o gün demişti " bak artık kendimi sana bırakıyorum" diye. iyi ki de demiş. başıma gelen en güzel en başka biriymiş meğersem Yoka :) Benim hayatımda kalacak kalmasını arzuladığım o özel insandan tek istediğim bol sevgi bol ilgiydi. Meğer bunca zamandır burnumun ucundaymışta ben o ocak gününe kadar bir habermişim.

Bana baktığında, sevgi sözcükleri fısıldağında içinin titrediğini gördüm, "ben" değil, hep "biz" vardı onun için - taşınacağı evden bile "bizim evimiz" diye bahsediyor :) eros mudur nedir bilemedim vallahi -
günler haftaları , haftalar ayları getirdi, beni usul usul iyiden iyi aşık etti, ben aşık oldukça onu büyüleyip aşık ettim, bu sonsuz döngünün bile bile tutsakları olmayı kabul ettik bizde o zamanlar. Öyle büyüledik ki birbirmizi farkına varmadan bana ömrünü vermeyi istediğini söylediği gün bu adamın benim için bambaşka olduğuna, "işte evet o" düşüncesine iyice kabullendim.

Çok sevgi pıtırcığı ve her aşkta olduğu gibi tadını son damlasına kadar çıkardığımız arabesk günler yaşıyoruz Ocağın 18 inden bu yana kadar :)

yaklaşık 1 aydır birbirimizi göremeyişimiz, zaman yaklaştıkça burnumun ucundaki mis kokusunun ızdaraba dönüşü, yüzünü görmediğimden biriktirdiğim mutlulukları fiziken paylaşamamanın verdiği sıkıntılı günler ve yaklaşan sınavın stresi sonunda somurtmaya başlayan kalbim getirtti onu tekrar bu diyarlara. 3 günlük kısa bir tatil ayarlama fırsatı yakalattı bana.

Herşey dolu dolu ve 4-4lük olmalıydı. Şu halimle yapabileceğimin en iyisi 3 günlük her günü su dolu saatler barındırmalıydı tatilimiz. Düşünüp taşınma sonrası kuşadası- urla- çeşme - karaburun turlarında karar kılındı. ilk gün eğlenceli bir aquapark gezisi, ertesi gün yerini urlada deniz keyfi ve akşamına mangal kokulu anlara bıraktı, baktık kesmedi gece yarısı bastık gittik çeşme - alaçatıya. Kısa bir tanışma anı yaşattım Yoka'ya alaçatı ile, ona söz veiyorum ki daha uzun zamanlarda olucak alaçatıda :) ertesi sabah, sabaha doğru uyuyan bünyelerin gözlerini zorla açıp erkenden karaburun yollarına düşmeleri, karaburunda ilk kez yapılan dalışa ve geçirilen anların güzelliğini düşününce değerdi dedirtiyor insana.

Beni böyle seven ilgisini eksik etmeyen, attığı her adımda bizle ilgili planlar yaparak yoluna devam eden, sürekli iyiliğimi düşünen bu adamla ben seve seve ömrümü geçiririm onunla en güzel tatilleri en keyifli dakikaları ömür boyu hep planlar, yaşatırım ona. Sürekli mutlu olsun, hatta mutluluğu en çokta benim ellerimden olsun, herşeyi yaparım, hayatımda ailem dışında bu dnel sahiplendiğim mutlu etmek için bu denli çırpındığım bir başkası olmadı, daha nice güzellikler yaşıcak ve paylaşıcaz Yoka sen yeter ki hiç elimi bırakma :)

ps: Pşttt Blog buldum sonunda onu :) kurbağam prense dönüşüyor iyiyden iyiye.