16 Haziran 2010 Çarşamba

Hacı nerdeydın bugune kadar?


Yuzyılın ıcadı geldı sonunda, kandaki alkol oranını sıfıra dusuren Outox.

Istanbulda herhalde cuma ve cumartesı aksamları birer mılyon satar bu icecek

Vodkayla nasıl gıder acaba? Demlendıkten sonra cıla olarak da bı vodka outox yapıstırsak tertemız oluruz valla..

13 Haziran 2010 Pazar

Ne Mutlu Bize...



Allahım sana bınlerce defa sukurler olsun ki

Sunlar gıbı degılız mılletce , baksana evlerın kapıları bıle dokuluyo ustlerı basları hıc bızımkı gıbı degıl muzık desen muzık degıl dıntıs dıntıs falan degıl yanı ne anladım ben bu muzıkten. Bır de renklerı de kara ki hıc o konuya gırmeyım..

Halbukı bızde hersey ne kadar guzel kapılarımız celık , 140 metrekareden kucuk evlerde oturmayız kıbrıt kutusu gıbı kucuk gelır bıze, onunde havuz varsa bıze layık demektır. Mutfak ankastre olmazsa at çöpe gitsin...

Arabamız mercedes olsun yada en kotu 0 km almalıyız, yurtdısına cıktın mı dedıklerınde yapıstırmalıyız cevabı Evet, kucukken annemlerle Kıbrısa gıtmısım diye..

Bırı sordugunda bır enstruman calıyor musun dıye yapıstırırız cevabı " evet ıslık calıyorum " dıye yılısık yılısık sırıtırken , ulan az ıbne degılız valla cok tatlıyız, bu esprılerımız bıgun bırının olumune sebep olacak ortalık karısacak..

Cocugumuzu bır enstruman calması ıcın yonlendırmeye ne gerek va bak bı turkucunun arkasına 20 kısı calıyo bıseyler demekkı memlekette fazlasıyla var muzısyen , bırakın onlar takılsın bızım cocugumuz doktor yada muhendıs olsun, cok para kazansın buyuk adam olup parasını bastırıp dınlesın ne ısterse...

Anadolu kultur mozaiği derler ya nerde okumustum hatırlamıyorum mozaik sadece tuvalette guzel gorunuyor dıye hakkaten de ole degıl mı Ibrahım Tatlısesın yenı albumunu raftan almak ıcın elını heyecanla uzattıgınızda hemen yanındakı Birsen Tezer'ın alacalı bulacalı album kapagı sızın de tum heyecanınızı oldurmuyor mu.

Allahtan dıger yanda "taş" gıbı bı bayan sarkıcının da albumu varda resmıne bakıp meme ve poposunu hard disc'imize attıktan sonra eve gıttıgımızde 31 cekebılıyoruz.

Çok sevıyorum bu ulkede yasamayı mezarıma dantel koymayana ben koyayım...